Vlees- & S-haken
























Vlees- & S-haken. Deze haken worden vaak gebruikt in de keuken om kookgerei op te hangen of als onderdeel van de kapstok. Hierbij hoef je meestal niet aan de muur te maken maar een stang of een draad waar je ze aan kan hangen. De S-haken zijn er in verschillende maten. De haken zijn er in 29 mm tot 85 mm. De S-haken zijn van RVS of staal (verzinkt). Daardoor dus ook bestand tegen roest en corrosie. Ze hebben een aangename uitstraling doordat ze een heldere glans hebben.
De vleeshaken worden bijna nooit gebruikt voor het ophangen van vlees. Vaak worden ze gebruikt voor andere goederen op te hangen. Deze vleeshaken kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. De vleeshaken zijn er in verschillende formaten. Hoe groter de vleeshaak is hoe meer gewicht het kan dragen. De vleeshaken zijn van 80 tot 160 mm en de diktes kunnen verschillen van 3.9 tot 5.8 mm. Ze zijn verzinkt of RVS. De RVS vleeshaken zijn net iets beter bestand voor de vochtige ruimtes.